Bedrukteagendas.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 4 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Agenda bedrukken met logo?

U wilt uw collega's effici??nter laten werken? Ervoor zorgen dat ze op tijd op hun afspraak verschijnen? Of ze gewoonweg een leuk cadeau geven? Laat dan speciaal voor uw bedrijf een custom agenda bedrukken. Wij kunnen agenda's bedrukken met uw eigen logo of een zelfbedachte tekst. Zo kan iedereen zijn of haar afspraken op een overzichtelijke manier opschrijven. Ook leuk om weg te geven aan klanten of relaties.

'n Agenda bedrukken, hoe werkt dat?

Bij Bedrukteagendas.nl kiest u allereerst welk type agenda u wilt hebben en wat de basiskleur moet zijn. Daarna laat u ons weten waarmee we de agenda bedrukken moeten. Is dat bijvoorbeeld uw logo of wilt u een speciale tekst afgedrukt hebben? Wij zorgen vervolgens voor het hele proces.

De bestelling van een bedrukte agenda duurt uiteraard iets langer dan wanneer u kiest om de agenda niet te laten bedrukken. Maar ons grote voordeel is wel: wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. Die hebt u dus al uitgespaard. En wat we ook op de agenda bedrukken moeten, we rekenen nooit instelkosten voor het drukwerk. Ook daarmee bent u bij ons dus voordelig uit!

Advies

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig kiezen is: welke agenda kunt u het beste kiezen om te laten bedrukken? Welke kleur past goed en waar kan het logo geplaatst worden? Hebt u deze of andere vragen, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. We hebben inmiddels al 17 jaar ervaring met het realiseren van allerlei soorten relatiegeschenken en helpen u graag!

Bestel vandaag nog!

Ook een agenda bedrukken voor uw collega's, relaties, klanten of clubleden? Laat het ons weten en plaats vandaag nog uw bestelling.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster