Bedrukteagendas.nl

Kalenders

(2)

Kalenders bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte kalenders relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kalenders bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kalenders met opdruk of zonder opdruk.

4.8 door 5 klanten

Kalenders

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij bedrukteagenda.nl aan het juiste adres. Kalenders hangen vaak op een plek in het zicht zodat iedereen kan zien welke evenementen, gebeurtenissen of verjaardagen eraan zitten te komen. Kortom, een populair geschenk dat veel gebruikt zal worden door uw relaties. Laat kalenders bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Kalenders bedrukken  

Bedrukteagenda.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met kalenders bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle kalenders zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Kalenders bedrukken voor relaties  

Bedrukteagenda.nl beschikt over een ruim assortiment aan kalenders. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze mini kalender, een omlegkalender of een schuifkalender.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij bedrukteagenda.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ